29. prosince 2010

Vrtulníková mánie

Mikrovrtulníky jsou nějaké chytlavé. Včera si bráchové a taťka koupili
čtyřkanálové stroje. Až potrénujou tak nebudu stíhat :-)

Posted via email from flyingisgreat's posterous

5 komentářů:

  1. Mám pocit, že mi právě z dealextreme dorazil úplně stejný! To musíš mít, to je o 1000% lepší než ten plasťák co máš... ;-) Zdenek B.

    OdpovědětVymazat
  2. to si jenom myslis :) sice mi to bere smyky na vsechny strany ale pluje vzduchem ladne jak vzducholod :) ne jak ti vasi srsni :) Kdybych si porizoval dalsi vrtas tak bych sel do neceho proporcionalniho ale pak nastava dilema velikost a pak kolik kanalu ovladat a je to drazsi a drazsi :)

    OdpovědětVymazat
  3. :) přesně vím o čem mluvíš! Ti pak dám školení jak padat se 450tkou... :)
    Jinak ten z dealextremu už má gyro a proporcionální řízení.

    OdpovědětVymazat
  4. jakože to proporcionálně řídí nejen otáčení kolem osy rotoru ale i dopředu a dozadu? tož to by byl pokrok! Bráchovi to tak rychle vyrazí že pak nestíhá brzdit u zdi.Řídí se to stylem Bang-Bang-Křáp :-)Už to vytunili a ubrali na rychlosti ale proporcionálně by to bylo mnohem lepší. 450ku musím někdy omrknout. Natrénované už mám :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jojo, přesně jak říkáš, má to proporce na všem - plyn, dopředu dozadu, vlevo vpravo... Ještě neobjednáváš? ;-) Dospělý vrtulník (450) to je sranda, minutu letíš a pak celý večer opravuješ a modlíš se ať máš všechny náhradní díly doma. :-)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.